2 éves a blog! | Szentimentalizmus és nyereményjáték


Hey, sweethearts! Tudjátok milyen vagyok, igazán nem akarok érzelegni, de egyszerűen úgy érzem, most muszáj… elvégre történelmi dátumhoz érkeztünk! Megint. Nagy klisé, de beszarás, hogy mennyire rohan az idő – emlékszem még az izgalomra, amit tavaly ilyenkor éreztem, a blog első szülinapján, és azt kell mondjam, idén ez az érzés is megkétszereződött, nem csak a gyertyák száma a Never Let Me Go képzeletbeli tortáján.

Nem áll szándékomban ismét visszamászni a gyökerekig, nem fogok regélni az előző agyhalott blogjaimról, sem ennek a születéséről, hiszen mindezekkel elég volt egyszer untatni mindenkit, nem igaz? Helyette egyszerűen csak szeretném megköszönni nektek ezt a csodálatos évet is, s a szokáshoz híven röviden összefoglalni az elmúlt időszak ennél azért kevésbé jelentős, de azért mégiscsak pirosbetűs pillanatait, hozni egy kis statisztikát – mert a matek ilyen jó buli :P –, majd pedig rátérni az annyira-nem-is-titkos meglepetésemre számotokra – közben pedig elmorzsolni a boldogság és meghatottság néhány kéretlen könnycseppét. Úgyhogy, nézzük először is, hogy minek az éve volt 2017… meg 2016 vége… szóval na, értitek, hogy mire gondolok :D


Októberben kipattant egy kósza kis terv a fejemből, hogy talán jó lenne témába vágó posztokkal készülni a halloweenra – aztán gondoltam, hogy talán nem is annyira buli ezt egyedül csinálni, így legelőször ekkor trombitáltam össze egy csapatnyi bloggertársamat, s megszületett a Projekthét. Ja, nagybetűvel. Az ötlet legnagyobb örömömre nem csak nekem jött be, de a többiek is megszerették, így ahogy az ünnepek és egyéb alkalmak követték egymást a Halloween Projekt után sorra jött a Karácsonyi, Valentin napi majd a Nyári – és a „hagyomány” tovább él, ha minden igaz, és pár héten belül összegyűlünk egy újabb hét közös posztolásra.

Néhány hónappal az első projekt után felkerestem pár kiadót, és elkezdtem a recenziózást – biztos nem így hívják ezt hivatalosan, de én mezei kis bloggerpacsirta vagyok, nem tudok ennél jobbat :S Lényeg a lényeg, ez beindította kicsit a kapcsolatépítést köztem és a kiadók, több esetben írók között, amiért nagyon hálás vagyok – többek között így nyílt lehetőségem a poszt végi kis meglepimre is. ^^

Azóta pedig csak úgy folytak a dolgok a maguk útján... voltak sikeres posztok, ahogy kevésbé sikeresek is, előfordult, hogy sorra hoztam egy rakat bejegyzést, de azt is tudjátok már, milyen, amikor mindennel beúszok. Olvastam turbóüzemmódban, majd volt, hogy hagytam magam kiteríteni életem eddigi első igazán kegyetlen olvasási válsága által - kerültek a kezembe jó könyvek, kerültek iszonyúak, volt, ami úgy éreztem, megváltoztatta az életem, és volt, ami tényleg megtette, míg néhánynak csak a mazochizmus hajtott az utolsó oldaláig. Sokszínű, változatos és olykor eléggé hullámvasút-szerű évet tudhatok - tudhatunk - magunk mögött, de egy dolgot egész biztosan mondhatok: soha, egyetlen percet sem bántam, amit itt töltöttem. Most pedig, mielőtt megkísérelném még ennél is szentimentálisabbra venni a figurát jöjjön az a fincsi kis statisztika :D

Összes oldalmegjelenítés a blogon: 68 000
Összes feliratkozó: 171
Összes megjegyzés: 608
Összes közzétett poszt: 204
Ebből könyvértékelés: 86
FB lájkok száma: 189

Legnépszerűbb posztok:


Kedvenc értékeléseim:


Fogalmam sincs, hogy ezek a számok kinek mit, mennyit jelentenek, nyilván van, akinek sok, van, akinek messze kevés, én azonban elégedett vagyok mindennel, amit elértem idén, s úgy egyáltalán a kezdetek óta ezen az oldalon. Végig igyekeztem, és a tőlem telhető legtöbb energiát fektettem a munkába, de az igazság az, hogy nélkületek nem tarthatnék most itt, s nem lennék ilyen felhőtlenül boldog sem. Köszönöm a szeretetet, támogatást minden drága olvasómnak, köszönöm a szép szavakat, kommenteket, minden alkalmat, mikor méltónak és érdemesnek találtatok arra, hogy valamivel kapcsolatban kikérjétek az én véleményemet vagy tanácsomat. Köszönöm a bloggerpajtiknak, hogy annyiszor mellettem álltak, köszönöm a közös projekteket, a barátságukat. Köszönöm mindenkinek, aki most itt van, hogy a jelenlétével hozzájárult egy szerető blogközösség létrejöttéhez, ahhoz, hogy szebbek legyenek tőle a napjaim, jobban, vidámabban, hasznosan, tevékenyen töltsem az időm, s ne tudjak úgy ránézni egy könyvre, hogy ne azon filózzak máris, mit írok majd róla az értékelésemben. :D Mindent köszönök Nektek – és bár nincs, amivel kellően meg tudnám mindezt hálálni, azért gondoltam, tehetnék vele egy harmatgyenge próbálkozást, úgyhogy lássuk is, mi lenne az ;)

Még hónap elején olvashattátok a blogon Meghan March – Vágy és hatalom c. könyvéről írt értékelésemet – nekem tetszett, eléggé pikáns, ugyanakkor szórakoztató romantikus/erotikus történet, most pedig hála az Álomgyár Kiadó támogatásának, Nektek is lehetőségetek nyílik szert tenni belőle egy példányra. 


Ha szeretnél bekerülni a kalapba, s résztvenni a nyereményjátékon, csupán az alábbi pár feltételt kell teljesítened:

1. Légy a blog feliratkozója, s az FB oldal kedvelője – hogy ezeket milyen néven tetted, kérlek írd meg kommentben!
2. Ugyanebben a kommentben írd meg, melyik volt a kedvenc posztod ebben az évben!
3. Kérek egy e-mail címet, amin majd értesíthetlek arról, ha esetleg te lettél a szerencsés nyertes!
+1 Ha szeretnél duplán kerülni be a kalapba, azaz több esélyt arra, hogy nyerj, bekövethetsz Instán is, de ez egyáltalán nem kötelező :)

A játék időtartama két hét, így 2017. augusztus 27-től szeptember 10-ig tart, a sorsolásra pedig az azt követő héten kerül sor – mivel rettenetesen oldschool vagyok mezei random számgenerátor segítségével mert sok mindent tanítanak infó fakton, de a Rafflecopter használata nem tartozik azok közé. A nyertest kihirdetem egy posztban itt, és a blog FB oldalán is, továbbá felveszem vele a kapcsolatot a kommentben megadott email címén. Ettől számítva 48 órája van visszajelezni nekem a postázási adataival, hogy küldhessem a könyvét. Postázást csak hazai címre tudok vállalni, mindenki ennek tudatában játsszon – de aki határon túlról jelentkezne se keseredjen el, ha vannak Magyarországon ismerősei, meg lehet oldani, hogy oda postázzam a nyereményt, tehát nincs minden veszve ;) Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást – ezer puszi meg ölelés, és legfőképp még sok-sok ilyen szép, közös év! <3

36 megjegyzés:

 1. WÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, NAGYON BOLDOG BLOGSZÜLIIIIIIIT <3
  És nem, nem a Caps Lock akadt be, ezt szándékosan írtam hangosan. :3 :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon-nagyon köszönöööm, drága vagy <3 Imádlak, tudod ;) <3

   Törlés
 2. Kedves Virág!
  Először is boldog blogszülinapot kívánok :)
  Kovács Emese néven Facebookon, Emese Kovács néven a blogod, Instán pedig kovacsemeként követlek.
  Kedvenc posztom: C.J.Redwine - Az Árnyékkirálynő könyve volt, de a booktagek is nagyon tetszenek.
  Email címem: kovacsmesi92@gmail.com
  További szép napot.
  Üdv: Mesi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Mesi :)
   Köszönöm szépen a köszöntést, és azt is, hogy részt veszel a játékon, sok sikert hozzá!

   Legyen szép napod!
   Virág

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Szia, először is nagyon boldog szülinapot :)
  A blogodat már régóta követem:Adrienn Bagány néven
  A facebook oldaladat is régóta lájkoltam:Bagány Adrienn néven :)
  A kedvenc bejegyzésem Kylie Scott:Taktus c. könyve. Nálam nagy kedvenc az egész sorozat, azóta pedig figyelgetem mások véleményét róla.
  Az email címem: andicica1993@gmail.com
  Üdv:Adri :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^^ Örülök, hogy részt veszel a játékban, sok sikert! :)

   Törlés
 5. Nagyon Boldog Blogszülinapot ! ^^ <3

  VálaszTörlés
 6. Sziaaa!
  Imàdom, az olyan nyereményjátékokat, ahol nem kell semmit sem tennem, mert màr régen követem a blogodat és a facebook oldaladat is. Szeretem olvasni a posztjaidat, teljesen elmerülök bennük.
  A kedvencem Collen Hoover Egy nap talán című könyvének az értékelése, de tetszett a Taktus, a Zuhanunk egymàsba, a Reményvesztett, és még sorolhatnám.
  Nagyon sok boldog blogszülinapot kívànok, és köszönöm a lehetőséget!😍
  email cím: doma.enike@gmail.com 💕

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hali! :D
   Haha, ez így könnyű lesz akkor, sok sikert ;)
   Köszönöm szépen a köszöntést ^^

   Törlés
 7. Szia!

  Boldog szülinapot kívánok a blognak,még nagyon sok-sok szülinapot kívánok!
  1)Itt és a facebookon Katalin Széll néven követlek.
  2)Kedvenc posztom a Baráth Viktória:Első tánc c. könyvéről szóló írásod volt.Imádtam a könyvet,alig bírtam lerakni,csak egy baj volt vele,hogy túl rövid volt.De lehet,hogy én olvastam túl gyorsan.
  3)Instán Katalin7711 és Molyon Katalin77 néven követlek.

  Kellemes vasárnap délutánt kívánok!
  Kati

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, én is remélem, hogy jó sok lesz még :D
   Örülök, hogy tetszett - én is imádtam olvasni, aztán imádtam megírni a posztot is :D
   Sok sikert a játékhoz - de kérlek, írd még meg az email címedet is, hogy ha te lennék a szerencsés, tudjalak értesíteni :)

   Szép napot!

   Törlés
  2. Szia!
   Az email címem:katalin.szell@freemail.hu

   Törlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 9. Szia!
  Sok boldog szülinapot neked és legyen még több is! :)

  VálaszTörlés
 10. Szia, Nagyon boldog szülinapot :)
  A blogodat követem: Marianna Kárász néven
  A facebook oldaladat lájkoltam szintén Marianna Kárász néven :)
  A kedvenc bejegyzésem Kylie Scott:Taktus c. könyve, nagy kedvenc az egész sorozat, nagyon várom a 4. részt.
  + Instán schalby25 néven követlek.
  Az email címem: schalby25@gmail.com
  Marianna

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^^
   Örülök, hogy részt veszel a játékon, sok sikert hozzá!
   (Azta mindenit na, nem gondoltam hogy ennyi embernek ragadt meg a Taktus értékelésem xD Én már el is felejtettem, mit írtam róla xD)

   Törlés
 11. Szia!
  Nekem a kedvenc posztom a : Instant idegenvezetés | Jenna Evans Welch - Firenzei nyár volt. :)
  Email címem: henriettadalma1995@gmail.com
  Köszönöm szépen a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 12. Szia.

  Boldog születésnapot. :)
  Bogár Martin néven követtelek be.
  C.J.Redwine - Az Árnyékkirálynő
  manchester0101@freemail.hu

  VálaszTörlés
 13. Szia! :) Először is nagyon boldog szülinapot :)

  Itt és Facebookon Marietta Nagy, Instán pedig marietta_nagy néven követlek.
  A kedvenc bejegyzéseim: Jennifer Salvato Doktorski - Lángra lobbant nyár és Jenny Han - A fiúknak akiket valaha szerettem c. könyvéről írt értékelésed.
  Email címem: marietta.nagy03@gmail.com

  További jó blogolást és sok sikert! :)

  VálaszTörlés
 14. Szia! :D

  Boldog születésnapot kívánok! ;)

  Mind a Fb-n, mind itt Barbika Unatkozik néven követlek.
  Ami azt illeti, két bejegyzés is nagy kedvencem tőled, név szerint Kody Keplinger - DUFF: A pótkerék és a Anna Todd - Miután. Teljesen egyet tudok veled érteni.
  Az email-em: barbikaunatkozik@gmail.com

  Köszönöm a lehetőséget! :D
  Szép estét! ^^ :)

  VálaszTörlés
 15. Szia!
  Boldog Születésnapot a blognap!
  Facebookon : Viola Pásztor néven követlek, itt pedig Mia Wymer néven, instán via9519.
  A kedvenc értékelésem Kylei Scott - Taktus volt, imádom azt a könyvet.
  Email cimem: wymermia19@gmail.com
  Köszönjünk a lehetőséget. :)

  VálaszTörlés
 16. Szia!
  Először is Nagyon Boldog BlogSzületésnapot! :)
  Facebookon és itt is Bettina Horváth, Instagramon pedig anitteb_21 néven követlek. Nekem eddig idén Collen Hoover - Egy nap talán bejegyzése favorit, valamint még az Anna Todd - Miután is érdekes volt, mert általában mindenki így van vele, de én pont az ellentáborba tartozok :D
  Az e-mail címem pedig: horvathbettina1121@gmail.com

  VálaszTörlés
 17. Boldog blogszületésnapot kívánok és még sok-sok olvasással eltöltött, izgalmas évet! Zsazsi :3

  VálaszTörlés
 18. Kedves Virág! :)
  Először is, köszönjük szépen a lehetőséget! Boldog születésnapot a blogodnak!
  Feliratkoztam a blogodra és kedveltem a Fac6oldaladat is Lilla Nagy néven, valamint instagramon is követek lilla_nagy22 néven.
  Az e-mail címem 22.nagylilla@gmail.com.
  Baráth Viktória:Első tánc könyves posztodat kedveltem. :)

  VálaszTörlés
 19. Kedves Virág!
  Boldog blogszülinapot! :)
  Noémi Petik néven lájkolom a Facebook oldalt és ezen a néven iratkoztam fel rendszeres olvasóként is a blogra, Instagramon pedig pnoemi1996 néven követlek.
  Kedvenc bejegyzésem A nagy leleplezés Bookshelf Tour "Tag" volt mostanában.
  E-mail címem: petik.noemi@gmail.com
  További jó blogolást!

  VálaszTörlés
 20. Kedves Virág Boldog Blogszülinapot! :)
  Facebook oldaladat Gál Éva névvel iratkoztam fel, a blogodra pedig Éva Gál névvel. Instán pedig evathediva0419 néven követlek.
  Kedvenc értékelésem Julia Lewis Thomson - Többek által c. könyve volt.
  E-mail: evathediva0419@gmail.com
  Nagyon tetszik a blogod és köszi a lehetőséget!
  Sok sikert mindenkinek! :)

  VálaszTörlés
 21. Szia! :)

  Először is Boldog Szülinapoot! :))
  Itt Eni T. néven a facebook Tóth Enikő néven követlek.
  A kedvenc bejegyzésem a blogon Colleen Hoover:Egy nap talán :)
  Az emailcímem: keletcsillag41@gmail.com
  Instán t.enii (Tóth Enikő) néven követlek.
  Köszi a játékot. :))

  VálaszTörlés
 22. Kedves Virág!

  Először is Boldog BlogSzülinapot kívánok :)

  A Facebook oldaladat és a blogodat is Alexandra Kiss néven követem.
  Leginkább a 10 dolog, amit Sheldontól tanulhatsz bejegyzésed ütött nálam. :))) Imádom! Most is az Agymenők megy a tv-ben, amíg ezeket a sorokat írom.
  Email címem: szandiykiss@gmail.com
  Sajnos instán nem tudlak bekövetni, mert azon nem vagyok fent. De remélem így is jó lesz. :)
  Köszönöm a játékot!
  Puszi *.*
  Szandi

  VálaszTörlés
 23. Szia!
  Boldog blogszülinapot!
  A blogon és a facebookon is Orbán Lászlóné néven követlek.
  A kedvenc bejegyzésem: Néha a szerelem dönt helyetted | Tabitha Suzuma - Kimondhatatlan
  Az email címem: naomi.snake1@gmail.com

  VálaszTörlés

 24. Szia! Boldog blogszülinapot kívánok! Ên azokat az értékeléseket szeretem legjobban, amik olyan könyveket mutatnak be, amiket már én is olvastam. Mint pl. a Twilight, ezekből sok plusz pozitívat (időnként negatívumot) kapok az olvasottakon kívül, amiken átsiklottam esetleg. Úgyhogy én most a Twilightot írnám be. De mivel idei posztot kérsz, ezért legyen az. amelyikben 50 infót kapunk rólad... Jan. 30. :)
  FB-on Szentesi Edina, blogon BunteHun vagyok. bunte kukkacc freemail ponty hu :)

  VálaszTörlés
 25. Szia! :)

  Először is Nagyon Boldog BlogSzülinapot szeretnék kívánni! :)
  A Facebookon Takács Viktória, itt a blogon pedig Viktória Takács néven követlek.
  Az én kedvenc posztom Baráth Viktória Első tánc című könyvének értékelése volt! Sajnos a könyvet még nem tudtam elolvasni, de amint lehetőségem lesz rá, biztosan megteszem. :)
  Az e-mail címem: takacs.vixi@gmail.com
  Instagramon pedig viki_konyves_kattantsagai néven követlek. :)

  Legyen nagyon szép napod! :)
  Viki

  VálaszTörlés