Ne lopd. Kösz. . Üzemeltető: Blogger.

Nagy Colleen Hoover kvíz | Blogturné + nyereményjáték

by - 10:38


Hey there! A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából így év végére újabb Colleen Hoover kötettel gazdagodhatunk mi, rajongók, ráadásul a szerző ezúttal egy egészen új oldaláról mutatkozik be a magyar olvasóknak Too Late – Túl késő c. regényében. Az elkövetkezendő napokban hat blogger szemüvegén keresztül ismerhetitek meg jobban CoHo izgalmas, romantikus thrillerét – azonban mielőtt a blogturné keretein belül érkeznék egy kiadós értékeléssel, hangolódásnak gondoltam, hogy egy kvíz keretein belül felidézhetnénk az írónő korábbi köteteit, meg hasonlók… így alább hat darab, öt kérdésből álló feladatcsoporton végighaladva tesztelhetitek, mennyire vagytok képben, ha Colleen Hooverről van szó. Enjoy!


Blogturné és nyereményjáték


A new adult könyvpiacon talán nincs is nagyobb név, mint Colleen Hooveré – erre való tekintettel pedig sorozatosan jelennek meg hazánkban is újabb és újabb regényei. A feladatotok nem lesz nehéz: a turné minden állomásán egy-egy idézetet találhattok az írónő korábbi könyveiből, a Rafflecopter dobozba pedig be kell írnotok annak a szereplőnek a keresztnevét, aki az adott idézetet mondta. A helyesen válaszolók közül három szerencsés gazdagodik majd a Túl késő egy-egy példányával.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

„Néha csak úgy tudunk továbblépni, ha… továbblépünk.”

a Rafflecopter giveaway
Állomáslista:

12.15. Könyvvilág
12.16. Never Let Me Go (extra)
12.17. Dreamworld (extra)
12.18. CBooks
12.20. Never Let Me Go
12.21. Deszy Könyvajánlója
12.22. Sorok Között

You May Also Like

0 megjegyzés