Ne lopd. Kösz. . Üzemeltető: Blogger.

Valentin Projekthét 2017 | Don't cover the cover! #11

by - 10:43

Miután biztos vagyok benne, hogy páran közületek már kicseszett egy darab valentin napi posztért is megfeszítenétek, vettem a bátorságot, hogy mindannak ellenére, hogy  a fenti csoportba tartozókból gyilkos indulatokat váltok majd ki, és nem mellesleg engem sem érdekel ezt a kitalált ünnep, egy egész hetet szánjak neki itt a blogon. Igen, valóban arra készülök, hogy valósággá változtassam a rémálmokat, és megnyissam a Valentin Projekthetet, de úgy látom, ha már másra nem is jó ez az „ünnep”, annyi biztos, hogy témának kitűnő, én pedig nem szeretem hagyni az ilyeneket kicsúszni a kezeim közül. Úgyhogy ma bemelegítés,- és edződés gyanánt a Don’t cover the cover! új részét hoztam szerelem témakörben, nemsokára pedig folytatódik a vattacukorfelhők felöklendezése. Mindenkinek rendkívül boldog valentin hetet, egyetek sok csokit, és tartsatok ki!

10. Sarah Ockler – Twenty Boy Summer


9. J. Sterling – Heartless


8. John Green – Looking for Alaska


7. Kirsty Mosely – The Boy Who Sneaks in my Bedroom Window


6. Monica Murphy – Just Friends


5. L.A. Casey – Frozen


4. Carrie Hope Fletcher – On The Other Side


3. Jessica Sorensen – If I Fall


2. Claire Merle – The Glimpse


1. Kelly Oram – Happily Ever AfterEz akart lenni az immár harmadik Projekthét megnyitása – a Halloweeni és a Karácsonyi résztvevők közül pedig ismételten sokan velem tartottak, így megint nem kis csapat posztjait olvasgathatjátok még mától egészen 14-éig, úgyhogy kukkantsatok be hozzájuk is. Előre is köszönet mindannyiuknak… hát, az egészért, hogy itt vannak, hogy együtt dolgozunk ezen, hogy rengeteget segítenek, és a szórakozást, mert azért nem semmi, ami a csoportos üzikben zajlik :D Hatalmasak vagytok, imádlak titeket! <3 Ó, és ezeket a csodás képeket a többiek blogjához Solnak köszönhetjük, szóval még egyszer: köszönöm-köszönöm-köszönöööm <3 


     

   

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Hi és WoW!

  Gyönyörűek ezek a borítók! Az ott, az ott tényleg a Cinder és Ella második kötetének a borítója *.* *gyorsan elkezd imádkozni, hátha a magyar LOL-os borító meg fogja közelíteni ezt a szintet*
  Hm... azt hiszem, nem véletlen, hogy egy magyar borító sincs ezek közt :')

  Remélem, hagyománnyá válik ez a projekt hét dolog :D - ha még nem az ;) Megyek is, és benézek a többiekhez is :)

  üdv, Zsazsi :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szióó ^^
   Ugye hogy ugye? Lassan már megszállottan gyűjtögetem magamnak egy mappába az ilyen borítókat :D És én is nagyon remélem, hogy majd a LOL-os borító is jó lesz a Cinder és Ella második részéhez... sőt, kiadhatnák az eredetivel. De érzem, túl sokat kérek... csak legyen ízlésesebb, mint az első részé xD Az valami katasztrófa, ha engem kérdezel.

   Ó, szerintem alakulóban van :D És amíg vannak témák, meg emberek, akiket érdekel, és akik csatlakoznának... addig lesz is :D <3

   Puszi,
   Virág

   Törlés
  2. Teljes mértékben egyetértek veled. Részemről meg is kapta pár hónapja a legrosszabb borító választás díját XD - az eredetivel szemben. Még jó, hogy az idő nagy részében nyitva volt a könyv és a történetet láttam magam előtt, nem a borítót és azt a... szóval a címet és a hátterét.

   Szuper! :D Már most is szép számmal össze-össze gyűltök, és biztos lesznek, akik ezeken a bejegyzéseken keresztül kapnak kedvet a csatlakozáshoz :)

   Törlés
  3. Ismerős... volt valami poén abban, hogy a könyvre megadtam a max pontot, és imádtam, a borítóra meg már az egy pont is olyan kegyesnek tűnt... fizikailag fájt ránézni. Úgy... össze van dobálva, meg minden.

   Törlés
 2. De kedves tőled, hogy itt is megköszönted a képeket! :) Aranyos vagy! *-*

  Az If I fall borítója nagyon tetszik, holott amúgy ott sem valami nagy dologról van szó, mégis úgy érzem, az fejezi ki a legtöbbet a borítók közül. Szép gyűjtemény, ügyes bejegyzés, gratulálok! :) És jól eltaláltad a bevezetőszöveget is, valami hasonló lett nálam is. xD

  Sol

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tőled meg kedves, hogy megcsináltad :D <3 Tényleg nagy segítség :)
   Nekem is nagyon tetszik az a borító, meg tényleg, úgy egyáltalán, amit kifejez.
   Köszönöööm <3 Alig várom, hogy a te posztodat/posztjaidat is olvashassam ^^

   Törlés
 3. Jaj, mennyi szív egy rakáson xD Az egyes számú versenyző ennél cukormázasabb nem is lehetne :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja, neked is booooldog Valentin Hetet xD Örülj, hogy legalább csipke nincs xD Bár... ki tudja, majd még lesz :D

   Törlés
 4. Az anti-valentinnap elképzelés jóval korlátozottabb és kevésbé cukormázas. Mindenesetre egy új poszt Virágtól. *-* Görgetek, görgetek...Cinder és Ella...görgetek, görgetek. Mi van? Ez a borító lehet ilyen szép is? A magyar lol-os olyan szinten el lett tseszve, arról nem is beszélve, hogy a szereplőket miért pakolták rá? Ha így marad a borító Magyarországon is, mindenképpen beszerzek egy saját darabot. Ja, és alig várom a második részt. Cinder és Ellából is és a Valentini Projekthétből is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyee? Annyira gyönyörű, hogy kész élvezet már ránézni is ^^ Én is nagyon várom :)
   Köszi ^^ Már fent is a következő rész, ha érdekel ;)

   Törlés