Ne lopd. Kösz. . Üzemeltető: Blogger.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} BLOGMAS | Mixtape

by - 9:00

Sziasztok! Itt van advent második vasárnapja, ha pedig vasárnap, akkor újabb poszt a VKP-s BLOGMAS keretében. Tudjátok, imádom azokat a témákat, amik még a blog arculatához is passzolnak, így a mai nekem külön élvezet, hiszen zenéket mutogathatok… bár be kell valljam, azért kellett dobnom egy mailt Szilvinek, hogy mégis mi a tököm az a „mixtape”. A gáz csak az, hogy amúgy valószínűleg tudnom kéne… és ilyenkor hirtelen elég öregnek érzem magam, pedig 16 évesen minden bizonyság szerint ha valami, hát emiatt épp nem kéne aggódnom. Na, mindegy. A mai feladat tehát egy téli / karácsonyi lejátszási lista összeállítása lenne – én magam részéről elégedett vagyok a témával, hiszen nálam nincs is igazi karácsonyi hangulat passzoló zene nélkül, egyszerűen ez a kulcs, hogy még tűző napfényben és száz százalékosan hómentesen is érezzem az ünnepek feelingjét. Alább összeszedtem pár kedvencemet, csak úgy „össze-vissza”, viszont ígérek egy teljes albumajánlót is a közeljövőben. Igen, karácsonyi zenéből betáraztam rendesen.


1. Megan Nicole – All I Want For Christmas (cover)
2. Megan Nicole – Winter Wonderland (cover)
3. Tiffany Alvord – All I Want For Christmas (cover)
4. Taylor Swift – Christmases When You Were Mine
5. Pentatonix – Carol of the Bells
6. Tiffany Alvord – O Holy Night
7. Dean Martin – Let It Snow
8. Ariana Grande – Santa Tell Me
9. Sara Evans – 12 Days of Christmas
10. Király Viktor – Have Yourself a Merry Little Christmas
11. Billy Mack – Christmas Is All Around
12. Christina Perri – Something About December
13. Ross Lynch & Laura Morano – I Love Christmas

Ezek lettek volna azok a karácsonyi dalok, amelyeket szívesen hallgatok – ezek mellett valamennyi christmas carol is a kedvencem, de úgy gondoltam, annak majd eljön az ideje egy következő posztban, ugyanis mint említettem fentebb, hamarosan karácsonyi albumajánlóval is készülök – de hogy melyikről van szó, az még maradjon meglepi :)

A többiek listáját az alábbi linkeken találjátok, ha pedig még lejjebb görgettek, ott a komment szekció, ami remek hely, hogy ti is meséljetek nekem, milyen zenéket hallgattok így az ünnepek táján. Puszi mindannyiótoknak, hamarosan jövök!


You May Also Like

2 megjegyzés

 1. Azért ezt még ajánlom a listára *--* https://www.youtube.com/watch?v=-w7jyVHocTk
  (Neeem, nem azért, mert az 1D is benne van :D )
  Olyan karácsonyi hangulatot csináltál itt nekem :D <3

  VálaszTörlés
 2. Áá, dehogy azért xD Nem rossz - nem rossz :)
  Hehe, ez volt a cél :)

  VálaszTörlés