2016. november 29., kedd

Cover Reveal #1. | Cassandra Clare - Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.)

Régóta várt eseményt hozott nekünk el a Könyvmolyképző azzal, mikor bejelentette, hogy jön a következő árnyvadász trilógia, a Gonosz fortélyok magyar kiadása – ma pedig még nagyobb boldogságot okozott a rajongóknak, mikor végre megmutatta az első rész, az Éjfél kisasszony elkészült borítóját, és a megjelenés dátumát! Én magamon kívül voltam már a várakozástól – most pedig az örömtől – és biztosra veszem, sokan éreztek még hozzám hasonlóan, így nem is húznám az időt. :)


Várható megjelenés: 2016. december 16.

Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa szeretteit és az őt ért veszteségeket.
Oldalán a parabataiával, Julian Blackthornnal, egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. Emmának meg kell tanulnia bízni a szívében és az eszében. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek mindenre hajlandók, hogy kiderítsék, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Vajon valóban sikerülhet visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?

Cassandra Clare új sorozatának szívfacsaró első része telis-tele van csillogással, bűbájjal és persze árnyvadászokkal…

A szerzőről:
Cassandra Clare 1973 júlisában született Teheránban, Judith Rumelt néven. A középiskolás évei után részidőben dolgozott Kaliforniában és New York-ban, különféle magazinoknak és napilapoknak írt. Los angelesi évei alatt Harry Potter és Gyűrűk Ura fanfiction-ökkel foglalkozott – ekkor vette fel írói álnevét is –, de törölte őket nem sokkal első regénye, a Csontváros megjelenése előtt. Azóta első könyvéből hatrészes sorozat született A Végzet ereklyéi néven, amely kiegészült a Pokoli szerkezetek trilógiával, Bane krónikákkal és a Történet az Árnyvadász Akadémiáról című novellasorozattal – az árnyvadász világ pedig mára olvasók ezreit hódította meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése