Ne lopd. Kösz. . Üzemeltető: Blogger.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} 2016 Summer Bucketlist

by - 8:37

Sziasztok! Elég régóta nem volt VKP-s poszt, mert vagy nem volt rá időm, vagy nem nagyon feküdt nekem a téma, de ma, egy hosszabb kihagyás után megint itt vagyok egy ilyennel. Meglepődtem, hogy mennyire kapóra is jött a téma, ugyanis már magamtól is akartam posztolni egy ilyen nyári bakancslistát, de így mondhatni össze is köthetem a kellemeset a hasznossal, és egyszerre tehetem meg ezt, és írhatok a VKP-nak. szóóóóval… szóval nem húzom az időt, hanem mutatom is a Bakancslistát.

Óó, amúgy fontos megemlíteni, hogy ezt a szupi témát Nikinek, az Emlékbuborék blog írójának köszönhetem - köszönhetjük -, ugyanis júliusban ő a hónap VKP bloggerinája :)


Ezeket szeretném elérni a nyáron:

1. 50 feliratkozó a blogon: Tudom, talán a jelenlegi számot nézve reálisabb kívánság lenne a negyven, de ha az ember már álmodik, álmodjon nagyot, nem?

2. Írni egy könyvet: „…ha az ember már álmodik, álmodjon nagyot, nem?” Nos, a mellett, hogy a blog írása is írás, és elég sok időt ráfordítok, nyáron végre kell(ene) legyen időm arra, hogy a könyvemmel… könyveimmel… valamelyik könyvemmel is foglalkozzak. Jelenleg egy csomó elkezdett írásom van, hosszabbak is, rövidebbek is, plusz egy adag nyers ötletecske a fejemben, úgyhogy még azt sem tudom, melyikkel érdemes először továbbhaladni, de majd csak kiderül.

3. Nyújtani, hogy meg tudjam érintem a homlokommal a térdem (nyújtott lábbal… khm, ez nem mellékes információ): Ja, sajnálatos módon nálam ez kihívás. Míg kiskoromban rendszeresen a frászt hoztam anyukámra azzal, hogy a nyakamba vettem a lábam, ma már merevebb vagyok, mint egy fatörzs. Jó lenne változtatni rajta.

4. Kockahas: Mert jól néz ki… és meglehet, hogy baromi vékonynak tűnök, a hasamon kezd felhalmozódni néhány olyan kis édes szövet, aminek nem kellene.

5. Visszanöveszteni a szemöldököm: Általában jó nyári program – és egyben olyan is, amit csak nyáron tudok teljesen nyugodtan véghezvinni. Ha változtatni akarok a formán, akkor mindig nyárra van szükségem, hogy visszanövesszem, és aztán kísérletezhessek vele. Most az ívét akarom kijjebb tolni, és egész jó úton haladok.

6. Eljárni futni: Jó, igaz, hogy ezt minden évben eldöntöm – némi változtatással… Egyszer eldöntöttem, hogy kimegyek futni a pályára… következő évben csak sétálni akartam, utána következő évben csak nézni a futókat… Azóta eltelt pár év, és most már tényleg eljárnék futni, legalább azért, hogy suliban ne essek össze ingafutás teszt végén…7. Teljesíteni a közösségi munka minimum felét: Ezzel igazából már szinte meg is vagyok, volt kilenc, és most is kapok húszat-huszonötöt, aztán ha megyek még egy helyre, valószínű, hogy idén az egészet letudom.

8. Egy nap alatt elolvasni két könyvet: Látom molyon, ahogy néhányan szinte egy könyv per nap átlaggal falják a könyveket, én meg napokig elnyammogok egyen… de ez igazából azért van, mert bár imádok olvasni, elég ritka, hogy reggel leüljek egy könyvvel, és abba se hagyjam egész nap. Idén viszont kipróbálnám, milyen is ez.

9. 20 like a blog Facebook oldalán: Tíznél járunk, és én azért ilyen kis bizakodó vagyok… álljunk hozzá pozitívan, na! Ezt nem gyakran hallani tőlem…

10. Könyveket venni a nyári kívánságlistámról: Kételkedek benne, hogy meglesz az a tíz, amit kiposztoltam még júniusban, hogy szeretnék, de legalább a fele jó lenne, megosztva valahogy, egyenlően fantasy, és romatikus…

11. Citromtortát sütni: Évek óta szeretnék magamnak szülinapi tortát sütni, és mivel imádom a savanykás ízeket, és igazából mindent, ami citromos, ezt a tortát már régen kinéztem magamnak egy szakácskönyvben. Olyan jól néz ki… Nyamm.

12. Reggeltől estig sorozatmaratont tartani: Ehhez persze kell a nyugalom, és hogy békén hagyjanak, különben volt már, hogy egy nyamvadt, negyven perces sorozatrészt néztem három órán keresztül… de ha egyszer lenne egy kis nyugi, akkor ki is használnám az időt.13. Növelni a magánkönyvtár olvasottságának százalékát: Egy szóval: Virág, állj le, és ne vegyél ki több könyvet a könyvtárból tucatszámra, hanem állj neki a saját könyveidnek! Ott áll a polcom a Trónok harca, Végzet ereklyéi, Hopeless, Calderon, meg minden…

14. Megtanulni egy dalt zongorán: Ezt minden nyáron igyekszem megtenni, és többé-kevésbé sikerrel is járok. Kisebb koromban furulyáztam és csellóztam is, zongorán ellenben sosem tanultam játszani, viszont mivel van, szívesen próbálgatom, és YouTube-os tutorialok segítségével megy is ez-az. K’NANN Hurt Me Tomorrow-ja már cél egy ideje, talán megpróbálom azt.

15. Kiénekelni a Problem-et Ariana Grandétól: Már csak azon az alapon, hogy szeretek Ariana dalokat énekelni, mert jól áll, meg ha már megy a Chandelier Sia-tól, akkor ezzel sem vallhatok kudarcot.

16. Egy héten át minden nap posztolni a blogra: Mi lenne, ha most kezdenénk? :D

17. Vörösesbarnára festeni a hajam: Augusztusra tervezem, mivel megkaptam, hogy csak azután tehetem, hogy tizenhat lettem szerintem anyukám csak abban reménykedett, hogy addig meggondolom magam… de óó, nem fogom. Leginkább az az árnyalat tetszik, ami Clary-nek van a Csontváros filmben, valami hasonlóra gondolok én is.

18. Moziba menni: Mert miért ne? Ritkán járok, annyira ritkán, hogy szinte soha, szóval néha kell ilyen is. Elvileg mentem volna márciusban, de csóró kisvárosi mozikban nem adták a Hűségest… Valószínűleg a Mielőtt megismertelek lesz a film, mivel amúgy is érdekel, és Sam Clafin… hát, na. Ahol a szivárvány véget ér. <319. Angolt tanulni: a lehető legszarabb nyári program, de állok elébe. Na jó, nem, előre rettegek, és nem is akaródzik nekiállni.

20. Ha már itt tartunk… nos, elvileg idetartozik egy angol írásbeli középfok is. Majd meglátjuk. Majd.

Ennyi lett volna a VKP-s posztom, ha érdekes a többieké is, akkor lent megtalálod a linkeket erre vonatkozólag. Ha tetszett, akkor várom a visszajelzéseket, plusz kommentben, hogy Ti miket szeretnétek mindenképpen megtenni ezen a nyáron! További szép napok mindenkinek, ölelés,


Virág. You May Also Like

2 megjegyzés

 1. Tök jó listád van, gondoltam, hozzájárulok kicsit az első és kilencedik pont teljesítéséhez. :D Valamihez én is kedvet kaptam, például a két könyv per egy nap dolog most megtetszett, pedig nálam is ritka, hogy akár egy könyvet is kiolvassak egyetlen nap alatt, nemhogy kettőt. Illetve a sorozatmaratonos ötlet is jól hangzik.
  A Mielőtt megismerteleket én is nagyon meg szeretném nézni még a húzós jegyár ellenére is. Te már eljutottál?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^^

   Örülök, hogy te is kedvet kaptál párhoz, hajrá :)

   Nem még, ma este megyek nővéremmel :) Remélem je is minél hamarabb eljutsz :)

   Törlés