Ne lopd. Kösz. . Üzemeltető: Blogger.

Zombi apokalipszis könyvekkel

by - 9:26

Sziasztok! Mára egy viccesebb, kihívásos posztot hoztam, hiszem már komolyabban elgondolkodtam rajta mostanában, hogy kéne egy ilyen, és per pillanat úgyis minden könyvkritikámnak a kellős közepében tartok, de ígérem, belehúzok, és hamarosan több könyvről is olvashattok majd értékelőt, készülök újabb filmmel is, és már csak pár utolsó simítás van hátra az első zenei bejegyzésen is, szóval.... igen. Viszont most jöjjön már az a kihívás, be kéne fejezzem a felesleges szócséplést. 

Zombi Apokalipszis Könyvekkel 

A feladat:
1) Ki kell választani öt kedvenc könyvemet... Na, nálam már itt borult az egész. Mert egyszerűen ötöt kiválasztani csúf árulás a többi könyvemmel szemben. Ráadásul van olyan kedvenc könyvem, ami még nincs meg saját példányban, szóval itt nem is tudom használni... Mindegy, végül ők lettek a 'Kiválasztottjaim": 

- Kiera Cass - Az Elit 
- John Green - Csillagainkban a hiba
- Cassandra Clare - Csontváros (kicsit csalás, mert még nem olvastam egészen végig, de már imádom!)
- Leiner Laura - Illúzió
- Stephenie Meyer - Eclipse 

2) Fel kell írni a címüket egy papírcetlire, összehajtani és beledobni valamibe (tolltartó, kosár, kalap, mi van kéznél). Egy könyvhöz két kérdés fog tartozni.

3) Húzni kell egy cetlit, felütni egy random oldalon, és az első kérdésre az a név lesz a válasz, ami azon a bizonyos oldalon elsőnek szerepel. Így tovább az összes többi kérdés és könyv esetében. 

Első kör: John Green - Csillagainkban a hiba 

1. Az első ember aki meghal (hm... csak szerintem fura, hogy ehhez az első kérdéshez ezt a könyvet sikerült kihúznom?!):
Augustus. Milyen meglepő.... 

2. Az a személy, akit kibuktatsz, hogy elmenekülj a zombik elől:
Peter Van Hauten. Hát, jó, nincs ellene kifogásom. :D



Második kör: Kiera Cass - Az Elit

3. Az első ember, aki zombivá változik:
America. Ez szívás: őt pont bírom. Ha mondjuk Aspen lenne, vagy akár a király... annyira nem sajnálnám őket. De pont America? 

4. Az az ember, aki téged buktat ki, hogy elmeneküljön a zombik elől:
Celeste. Ma nem ér valami sok meglepetés, úgy tűnik. De valószínűleg nem úszná meg szárazon a kis nyomorult. 


Harmadik kör: Stephenie Meyer - Eclipse

5. A csapat idiótája: 
Rosalie. Ha barom lennék, azt mondanám jellemző szőke nő, de nem vagyok barom, úgyhogy nem mondom.

6. A csapat agya: 
Bella. Végünk van!


Negyedik kör: Leiner Laura - Illúzió

7. A csapat orvosa:
Márk. Jajj....

8. A fegyverszakértő:
Körte. Ezt megnézném.... Na jó, inkább nem. 


Ötödik (utolsó) kör: Cassandra Clare - Csontváros (A Végzet ereklyéi sorozat 1.)

9. A harcos:
Jace. És megint nem vagyok meglepve, de legalább biztonságban érezhetném magam mellette. Ez eddig a legkellemesebb meglepetés az összes közül. :) Aki fél kézzel elbánik a démonokkal, annak néhány ostoba zombi sem okozhat kihívást. 

10. A csapatkapitány:
Clary. Jobban örültem volna Jace-nek (itt is...), de ez olyan fejlemény, amivel meg tudnék békélni. Clary elég erős jellem, ráadásul különleges dolgokra képes, és képes tisztán gondolkodni, ami azért elkél zombi apokalipszis esetén. Ja, és nem mellesleg árnyvadász. Maradhat!

Ezennel kész a túlélésért küzdő csapat, ki erősebb, ki gyengébb láncszem a szerkezetben, (Bella például rettegnék ha a csapatomban lenne, ugyanis többet kell azzal törődni, hogy őt megmentsük, mint amennyit ő használna nekünk többieknek...), de ez mind mindegy, ugyanis zombik nem léteznek, nem fognak elkezdeni garázdálkodni a közelemben emberi táplálék után kutatva, szóval sajnálatos módon sosem játszhatok egy csapatban Jace-szel. Maxonnal sem. És Augustusszal. 

Én Kíránál láttam meg ezt a kihívást a Pastel Blue And Chocolate Cake blogon - nézzetek szét ott is -, ahol ő ugyan nem jelölt meg senkit, én megtenném, úgyhogy a kihívottam Mira a Mira Könyvespolca nevű blogról. :)

Hatalmas ölelés: Virág

You May Also Like

0 megjegyzés